پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است!

کرملین: جنگ نیابتی غرب دلیل افزایش نیروهای روسیه است

کرملین: جنگ نیابتی غرب دلیل افزایش نیروهای روسیه است «دیمیتری پسکوف» سخنگوی ریاست جمهوری روسیه امروز (سه‌شنبه) استفاده کشورهای غربی از اوکراین برای اقدام علیه مسکو را دلیل افزایش حجم ارتش این کشور عنوان کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۹ - ۲۷ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 17
کد خبر: ۱۶۸۸۷۵

به گزارش راهبرد معاصر پسکوف طی نشست خبری در کرملین درباره افزایش تعداد نظامیان روسیه به ۱.۵ میلیون سرباز، گفت: «این به دلیل اقدامات و جنگ نیابتی غرب است که علیه ما به راه انداخته است. امنیت روسیه باید بدون قید و شرط حفظ شود».

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، وی همچنین توضیح داد که کرملین امکان برگزاری نشست جدیدی بین مدیران سرویس‌های اطلاعات خارجی روسیه و آمریکا را رد نمی‌کند.

سخنگوی کرملین درباره گزارش‌ها مبنی بر دور جدیدی از بسیج بخشی از نظامیان روسیه اظهار داشت که چنین شایعاتی از کشورهای خارجی علیه مسکو طراحی می‌شوند و این در حالی است که رئیس جمهور هرچیزی که لازم بود را درباره بسیج نیروها گفته بود.

پسکوف پیش از این نیز با بیان اینکه ترجیح روسیه، حل بحران اوکراین با ابزار سیاسی است، گفته بود که مواضع کی‌یف و متحدان غربی آن در حال حاضر اجازه مذاکره درباره این بحران را نمی‌دهد. 

امروز همچنین «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه با اشاره به افزایش ۲ درصدی تولید نفت این کشور علی‌رغم تحریم‌های غرب، گفت مجموعه صنایع نظامی روسیه نیز سرعت جدی گرفته‌اند./فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار